Spoštovani starši,

prišli smo do konca tega šolskega leta, vendar že razmišljamo o prihodnjem.

Kot vsako leto, si bodo učenci za šolsko leto 2019/20 lahko iz šolske knjižnice brezplačno izposodili učbenike. Starši izpolnite in podpišete NAROČILNICO ZA UČBENIŠKI SKLAD, ki so jo učenci dobili pri razrednikih. Učenci naročilnico vrnejo razredniku najpozneje do 17. 6. 2019 (učenci 5. razredov do 14. 6. 2019). Učbenike bodo dobili prve dni septembra.

Prosimo vas, da učbenike ovijete (ovitka NE lepite na platnice), učenci pa naj z njimi ravnajo skrbno, saj boste morali v primeru, če bo učbenik poškodovan ali uničen, zanj plačati odškodnino (v skladu z 10. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov, UL RS 27/17 in spremembe).

Za nakup delovnih zvezkov in potrebščin poskrbite sami. Naročilnic učencem ne delimo več v šoli, ampak naročanje poteka preko spletnih trgovin ponudnikov (DZS, Kopija nova, Partner Metlika, Mladinska knjiga) oziroma jih lahko kupite v knjigarnah. Vsi zgoraj našteti imajo sezname delovnih zvezkov in potrebščin. Likovni material bo nabavila šola, strošek pa boste poravnali preko položnice. Seznam delovnih zvezkov in potrebščin sta objavljena tudi na šolski spletni strani.

Spletni naslovi ponudnikov: https://www.dzs.si/, https://www.kopija-nova.si/, http://www.partner.si/, https://www.emka.si.

Seznami učbenikov, delovnih zvezkov in so pod zavihkom Dokumenti - Seznam potrebščin.

Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko 07 35 65 413 (knjižnica), kontaktirate po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali se osebno oglasite v šolski knjižnici vsak dan med 8. in 14. uro.

knjige