Dragi učenci in učenke,

upamo, da ste zdravi in vam ponovno šolanje na daljavo ne predstavlja velikih težav. Verjamemo, da ste že zelo vešči dela z računalnikom in boste brez večjih težav sledili pouku. Občasno internetne povezave »padajo«, ker je število uporabnikov preveliko. Ne obremenjujte s tem. Poskusite čez kakšno uro. Roki so postavljeni okvirno, naredite kolikor zmorete v danem trenutku.

Da vam bo lažje, smo za vas pripravili prilagojen urnik. Takrat vam bodo učitelji na voljo tudi v živo, preko videokonferenc, odgovarjali vam bodo na vaša vprašanja. Če se le da, se priklopite; če ne bo šlo, vas bodo navodila čakala v spletnih učilnicah. Vsak dan ob 11.00 vam bo na voljo športna vadba, ki jo bosta za vas pripravila učitelja športa.

Tudi sami si naredite urnik dnevnega poteka dela – delo za šolo naj večinoma poteka dopoldne, tako boste imeli dovolj prostega časa še za ostale dejavnosti. Ne pozabite prebrati kakšne dobre knjige, povežite se s knjižničarko in opravljajte bralno značko.

V primeru kakršnihkoli težav so vam na voljo razredniki in svetovalna delavka Mojca Kambič – mojca.kambič@osbos.si, v primeru tehničnih težav se obrnite na pomočnika ravnateljice Tomaža Pavlakoviča – Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Časi res niso lahko, a bomo zmogli. Pomembo je, da se držite preventivnih ukrepov, ostajate doma in se na svežem zraku gibljete sami oz. v krogu svoje družine.

Bodite strpni in potrpežljivi, v oporo naj vam bo misel A. Bagole:

"Ko nas je STRAH, črke te besed premečimo v HRAST in rastimo POGUMNO, TRDNO IN PONOSNO!«

vaša ravnateljica in učitelji