Muce

muce

Štiri črnobele mačke, šle uredit so svoje tačke. So frizerko obiskale, da še lepše bi postale. Krempeljčke so si uredile, brčice lepo navile, si kožuščke razčesale, pentljice na glavo dale. Jutri čaka jih parada, prava mačja maškerada …

Smo skupina »Muce«. Stari smo 2 leti. Za zabaven dan v vrtcu, poskrbita Lara in Vesna.


 

"Kje pa si ti, ko sem jaz v vrtcu?"

12 kopija

Preberite več ...

BABICA ZIMA

11                                                            Lutkovna predstava

Zima je čas, ki naj bi prinesla sneg. Zakorakali smo v novo leto, snega še vedno ni bilo. Odločili smo se, da s pomočjo pesmic in pravljic prikličemo sneg. Vsakodnevno smo brali različne zgodbice, peli pesmici in ob njih gibalno uprizarjali snežinke, kepe in snežake. Z lutkami smo vsakodnevno zaigrali predstavo o Babici Zimi. Sneg smo si izdelovali iz časopisnega papirja, papirnatih brisačk in strigli iz belega papirja. Tak sneg smo plužili in odvažali z različnimi vozili.

Otroci in vzgojiteljica iz skupine »Pikapolonice« so nas razveselili s predstavo o Mojci Pokrajculji. Mi smo pa njim, pokazali, kako narediti sneg iz časopisnega papirja. Prav lepo smo se zabavali. Ne boste verjeli pomagalo je. Priklicali smo sneg. Bilo je to prav posebno veselje. Želimo si, da bi prava zima potrajala vsaj nekaj časa.

Preberite več ...

TRI MUCE

O

 

Preberite več ...