Spoštovani starši.

Že vrsto let smo vključeni v program »EKO šola«, pridno zbiramo papir in se trudimo za lepše in čistejše okolje. Prosimo vas, da prispevate tudi vi svoj košček k skrbi za okolje, tako da postanete uporabnik računa v elektronski obliki.

Vabimo vas, da se odločite za okolju prijazen način brezpapirnega poslovanja. Namesto prejemanja računov v tiskani obliki po pošti, vas pozivamo, da račune prejemate v elektronski obliki na svoj e-naslov.

V skladu z zakonodajo lahko proračunski uporabniki pošiljamo izdane račune samo v papirni obliki ali kot e-račune preko UJP (Uprave Republike Slovenije za javna plačila).

V kolikor se odločite za prejemanje računov v elektronski obliki vas prosimo, da izpolnite vlogo in jo podpisano vrnete v računovodstvo šole po pošti, osebno ali skenirano na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Plačilo računov si lahko uredite tudi preko SEPA direktne obremenitve (trajnik). Tudi v tem primeru lahko prejmete račun v elektronski obliki po elektronski pošti.

Vabimo pa tudi vse dosedanje uporabnike, ki ste se že odločili za plačila preko trajnika, da se nam pridružite v želji po zmanjšanju porabe papirja in tiska, ter izpolnite »Vlogo za prejemanje računov v elektronski obliki«.

PRENOS VLOGE

Tomaž Pavlakovič
ravnatelj